Tuesday, March 10, 2009

i m. s o. p o p u p . =)

remember when I first mentioned about the popup thingy?
well, i did them. it took me agesssss! (sbb berselang seli membuatnya dgn kluar berjhalan jhalan.)
(+_+)
ok , dgn itu ini adalah sedikit picca process membuatnya :)
btw, sy buat bukan popup card, but popup box, sedikit tidak menjadi, tapi its a good start ape.. kan kan



. .
bahan2 membuat dan sedikit process


. .
membuat kotak, k,adik2 dan bila ia ditutup, jadi begini


. .
membuat model piano satu, :) dan meletak nya didlm kotak, it took agesss

. .
pandangan atas lihat itu lantai seperti timber flooring

. .
membuat note2 music menggunakan soft sponge-like material,sbb sy pilih tema begini yar
dan bila kotak dibuka ia akan ;popup!

sekian,

\(^_^)/ - berjaya , mission accomplished


6 comments:

  1. cerita la skit pasai konsep music box yang hang buat.....

    ReplyDelete
  2. mar..nak popup card..nak..nak..nak..nak ade love2..hehehehe...

    ReplyDelete
  3. rupa2 nya popup card.....nak order leh x?

    ReplyDelete
  4. lalalal. buat mengambil masa yang lama lah ,nati2 yaeh. wah bleh buat bisnes ni. :P bleh ejat.. 3o inggit , ok tak ? :P

    ReplyDelete
  5. aku wat hadiah besday kat ehem2......

    ReplyDelete
  6. ejat, ko xnk bg popup card utk aku kew....

    ReplyDelete